Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 00 70 ook voor vragen & hulp
basicuitvaartbreda.nl

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct.

U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.2
4.5
130 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 97 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 998 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
10
5
Alles uitstekend geregeld
Ondanks de vervelende situatie met de corona vinden wij dat alles zeer goed geregeld was.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
27-03-2020 S.c.m Visser, HEEMSTEDE
9
4.5
Heel mooi verzorgd
alles goed verzorgd, ik Ben heel tevreden en dankbaar
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
27-03-2020 Chen , Rijswijk
10
5
Een hele goede ervaring
Contact via telefoon en mail uitstekend verlopen.(goed bereikbaar) Zeer tevreden over het adviseren, informeren en het uitleggen. Alles tot in de puntjes goed geregeld! Uitvaart is helemaal naar wens verlopen! En zeer tevreden over de rouwbegeleider, die een hele mooie dienst heeft gegeven. Ik zou de rouwbegeleider aan iedereen willen aanbevelen. Zijn naam is Maikel Naarden. Heel veel dank Maikel!!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
23-03-2020 Conny, IJsselstein
10
5
Stijlvol flexibel en medelevend
uitvaart24 voor de 2e maal gebruikt. Wederom een uiterst positieve ervaring in een verdrietige tijd. Snel ter plekke, duidelijk in alles. De uitvaart zelf was stijlvol en geheel volgens afspraak.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
19-03-2020 Dik, Rijnsburg
10
5
Uitstekend
Goede zorg, duidelijk over kosten, denken met je mee over diversen zaken, regelen alles goed
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
18-03-2020 Ton van der Straaten, DORDRECHT
10
5
Alles bovenverwachting geregeld.
Vaak komt een uitvaart plotseling. Heel toevallig een week voor het overlijden van mijn moeder een verhaal gehoord over Uitvaart 24. Dus eigenlijk zonder verder te kijken Uitvaart 24 gebeld. En alles verliep TOP. Communicatie erg goed, korte lijnen, Een afscheid om naar volle tevredenheid op terug te kijken.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
18-03-2020 Cora, Weesp
10
5
Zeer bevlogen medewerkers.
Mijn ervaring met uitvaart24 is zeer goed, persoonlijk vond ik het erg prettig om alles via de telefoon en de mail te regelen. Men is zeer transparant als het gaat om de kosten en er word respectvol omgegaan met de keuzes die je maakt. In eerdere ervaringen met de reguliere gang van zaken bij een begravens ondernemer waren er achteraf toch nog wat financiele verrassingen. Hier was alles van af het begin tot het eind zeer goed geregeld.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
18-03-2020 Janet, hilversum
10
5
Zeer goede zorg hulp en goede lieve mensen
Goed contact nette mensen zijn goed op onze wensen ingegaan fijne uitvaart onderneming
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
18-03-2020 Jos, Dedemsvaart
8
4
Prima geregelde uitvaart
Met Uitvaart24 zijn eenvoudig duidelijke afspraken te maken. Er is persoonlijke aandacht en je merkt dat het een professionele organisatie is. Alles wordt goed geregeld, tegen een redelijke prijs. Er zijn bedrijven die voor dezelfde service een veel hoger bedrag vragen. Je hebt een vaste medewerker die alle contacten onderhoudt, dus je hoeft niets twee keer te bespreken.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
17-03-2020 R. van Hees, Moordrecht
9
4.5
Zeer professional
Fijn en zeer liefdevol begeleid door Thea. Hoe zij met mijn moeder omging, na het overlijden van onze vader, chapo. Je moet alleen wel zelf op internet een kaart kunnen maken maar dat was ook zo geregeld. Alle mogelijkheden die de nabestaanden willen worden onderzocht of dat mogelijk is. En tegen een zeer betaalbaar bedrag
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 5
16-03-2020 GS vd, Deventer

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews